7 hours ago

Napoca Rally Academy

“BeCool – Gândește înainte" a debutat azi la Cluj-Napoca la Liceul Avram Iancu, in prezenta echipei NRA si a Presedintelui Ford Romania , domnul Ian Pearson. Proiectul se desfășoară sub umbrela binecunoscutului program gratuit de conducere preventivă Ford Driving Skills for Life, pe care Ford l-a demarat în România în anul 2014 impreuna cu Napoca Rally Academy.
Din 2016, anul demarării “BeCool- Gândește înainte!” și până în prezent, aproximativ 12.000 de liceeni din Brașov, București și Craiova au fost instruiți, iar la Cluj estimăm ca vor participa un număr de peste 9000 de participanți.
Instructorii de la Napoca Rally Academy vor ajunge în peste 60 de licee din întreg județul Cluj, prima sesiune având loc în perioada 25 martie-19 aprilie, iar a doua in toamna.
Programul „BeCool- Gândește înainte” este implementat cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Cluj, a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, a Consiliului Județean Cluj, a Serviciului Rutier al Poliției Cluj și a Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Cluj.
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Napoca Rally Academy

O noua campanie in care Simone este protagonist: Simone Tempestini si SuperSPEED cu Giurgea si Bratu impreuna cu partenerul OMV Romania au pregatit primul mit pentru mecanicul Ion.
Enjoy! 👏👏👏

OMV Romania
Simone Tempestini si SuperSPEED cu Giurgea si Bratu au pregatit primul mit pentru mecanicul Ion. Oare este adevarat sau fals?
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Napoca Rally Academy

Simone si Hyundai i20, la Rally Internazionale dei Laghi - prima victorie din acest sezon, cu noua masina. ... See MoreSee Less

View on Facebook